Välkommen till Win Win Ekonomi i Stockholm
  Start Nyheter Om oss Våra tjänster Varför anlita oss? Speedledger Kunder Karriär Kontakt   


 

Välkommen till Win Win Ekonomi i Stockholm

Medarbetare på Win Win Ekonomi - Din redovisningsbyrå i Stockholm

Medarbetare på Win Win Ekonomi - Din redovisningsbyrå i Stockholm

Vi på Win Win Ekonomi är en redovisningsbyrå i Stockholm som erbjuder företag och dess ägare hjälp med löpande bokföring och allt annat som rör företagets ekonomi.

 

Varje samarbete är unikt och vi börjar alltid med en grundlig genomgång tillsammans med kunden för att kunna planera och genomföra uppdraget på bästa sätt. En del vill lägga ut hela ekonomiadministrationen, andra gör valda delar av den, medan några använder oss som en supportfunktion och gör stora delar av arbetet själva. Inget samarbete är heller statiskt – vi hjälper till efter kundens önskemål och behov.

 

Vi är en redovisningsbyrå med erfarna, drivna och engagerade konsulter. Dessutom kan kunden alltid känna sig trygg eftersom vi alltid är minst två stycken som engagerar oss i varje uppdrag. Vi har ett väletablerat nätverk med specialister knutna till oss och vi har även många internationella kunder.

 

Här kan du läsa mer om några av de tjänster som vi erbjuder - vi är bland annat experter på det populära bokföringsprogrammet Speedledger. Vi arbetar även i flera andra molnbaserade redovisningsprogram, som Fortnox och Visma e-ekonomi. Oavsett om du letar efter en redovisningsbyrå med en fullservicelösning eller bara vill ha hjälp med delar av ekonomin så erbjuder vi tjänster som passar ditt företag.  

 

Vi är en redovisningsbyrå i Stockholm som hjälper kunder både i närområdet och internationellt med allt som rör företagets ekonomi!

 

Fyll i dina uppgifter så tar vi kontakt med dig för att lyssna på dina behov och berätta om vår lösning.

 

    Gasell-utmärkelse från Dagens Industri

    FAR     Bättre Bokföring     Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.

 


Copyright © 2012 Win Win Ekonomi AB | Palmfeltsvägen 19, 121 62 JOHANNESHOV | Tel: 08-684 494 60 | info@winwin-ekonomi.se
IM Storm Webbyrå